Biosym Osteoform 20 mcg D-vitamin (120 kapsler)

SaveSavedRemoved 0

Biosym Osteoform er et kosttilskud lavet af calcium, magnesium og D-vitamin, som i kombination hjælper kroppen til at opretholde normale knogler og tænder.

Biosym Osteoform findes i dåser med 120 kapsler. Nedenfor finder du en prissammenligning, hvor alle priser er indhentet fra anerkendte danske webshops.

Bemærk venligst at informationen i det følgende er udarbejdet med forbehold for den gældende lovgivning om anprisning af kosttilskud - læs evt. mere her

 

Hvad er Biosym Osteoform?

Kosttilskuddet Biosym Osteoform er lavet af calcium og magnesium fra særligt udvalgte kilder. Osteoform indeholder en stor dosis D-vitamin, som sammen med calcium og magnesium er med til at opretholde normale knogler og tænder.

Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder og bidrager til normal muskelfunktion. Magnesium bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale knogler og tænder og fremmer normal muskelfunktion. D-vitamin fremmer normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor og dermed vedligeholdelsen af ​​normale knogler og tænder. D-vitamin fremmer også immunsystemets normale funktion.

 

Hvorfor er Biosym Osteoform et godt kosttilskud?

Biosym Osteoform er et unikt kombineret produkt, der giver kroppen en daglig dosis på 400 mg calcium, 200 mg magnesium og 20 µg D-vitamin.

Et konstant og tilstrækkeligt indtag af calcium, magnesium og D-vitamin er afgørende for at opretholde normale knogler. Biosym kombinerede derfor disse tre vigtige næringsstoffer i Osteoform, som dermed sikrer den nødvendige stigning i indholdet af calcium og magnesium og et meget højt D-vitamintilskud. En speciel kombination af letoptagelige calcium- og magnesiumforbindelser

Osteoform indeholder en speciel kombination af letoptagelige calcium- og magnesiumforbindelser (citrat/carbonat/oxid). Denne kombination er vigtig, fordi citratdelen og oxiddelen (magnesium) absorberes godt af kroppen (biotilgængelighed), mens karbonatdelen er den største naturlige kilde til calcium og magnesium. Kombinationen sikrer derfor en god optagelse af mineraler – uanset alder og mavesyreniveau.

Den øgede biotilgængelighed skyldes, at forskellige former, såsom citrat, oxid eller carbonat, optages ved forskellige pH-værdier. Mave-tarm-pH-værdier varierer i hele mave-tarmkanalen, og derfor optages citrat, oxid og karbonat forskellige steder i mave-tarmkanalen, nemlig hvor pH-værdien er optimal for en bestemt form. I praksis betyder det, at kombinationen af ​​de tre former for Osteoform har et meget større overfladeareal til optagelse gennem mave-tarmkanalen, end hvis der kun blev brugt én kilde. Resultatet er, at optagelsen af ​​calcium og magnesium i kroppen er større, end når formerne bruges hver for sig. Kilderne til calcium og magnesium i Osteoform er kendt for at opretholde normale knogler og tænder.

 

Hvorfor er calcium og magnesium gavnligt?

Calciumindtag understøtter vedligeholdelsen af ​​normale knogler og tænder, da calcium er en vigtig del af knogler og tænder.
Magnesiumindtaget er også vigtigt for at opretholde normale knogler og tænder, da magnesium er en del af deres struktur. Mere end halvdelen af ​​kroppens magnesium findes i knoglerne. Den anden side finder man f.eks. muskler og hjerte, og det er velkendt, at magnesium spiller en rolle for vores musklers funktion.

Magnesium påvirker aktiviteten af ​​mere end 300 enzymer i kroppen og er derfor vigtig for mange kropsfunktioner. Disse enzymer er involveret i mange vitale processer, og mange af disse processer aktiveres ikke, hvis kroppen ikke har nok magnesium.

Magnesium spiller også en vigtig rolle i kroppens calciumindhold. Det hænger sammen med, at magnesium har en vigtig regulerende effekt på cellernes – og især knoglecellernes – evne til at optage calcium. En tilstrækkelig mængde magnesium i kroppen sikrer blot ophobning af calcium de rigtige steder, herunder knogleceller, og derfor skal magnesium altid tilføres kroppen, hvis calcium tages med et kosttilskud. Dette opnås nemt ved at bruge Biosym Osteoform, som indeholder både calcium og magnesium.

 

Højt indhold af D-vitamin

Biosym Osteoform har også et højt vitamin D. D-vitamin er vigtigt for knogleudvikling og knoglestyrke gennem hele livet. Dette hænger sammen med, at D-vitamin øger optagelsen af ​​kostens calcium, og calcium er som nævnt en vigtig del af knoglerne. Med øget calciumabsorption bliver knoglerne stærkere.
I de senere år er der blevet sat mere fokus på D-vitamin, og nyere undersøgelser har vist, at vitaminet har flere effekter end hidtil antaget. Det menes blandt videnskabsmænd, at behovet for D-vitamin nu er større end hidtil antaget. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at visse befolkningsgrupper, f.eks. D-vitamintilskud tages af gravide kvinder, ældre og dem, der bærer dækket tøj året rundt. Andre næringsstoffer er vigtige

Når vi taler om knoglesundhed, er fokus for ofte kun på calcium og D-vitamin og deres betydning for opbygningen af ​​mineraldelen af ​​knoglerne. Knoglebindevæv, også kaldet organisk matrix, er ikke så koncentreret, selvom denne del er lige så vigtig. Vitaminer og mineraler, der genopretter den organiske del af knoglerne, er mindst lige så vigtige for knoglesundheden som calcium, magnesium og D-vitamin.
Knoglernes organiske matrix består blandt andet af proteiner, der binder calcium og fosfor i knoglevæv, og hvis disse proteiner mangler, er det meningsløst at tilsætte store mængder calcium. Ved at kombinere calcium og D-vitamin med andre mineraler og vitaminer, der genopretter den organiske matrix af knogler – f.eks. proteindel – effektiv binding af calcium til knogler sikres.
Disse andre næringsstoffer, der hjælper med at opretholde den organiske matrix, er C-vitamin, zink og mangan. C-vitamin fremmer knoglernes normale funktion gennem coenzymfunktion, zink er en strukturel komponent i knogler, og mangan understøtter vedligeholdelsen af ​​normale knogler gennem forskellige enzymer, der er vigtige for dannelsen af ​​knoglevæv. Alle disse næringsstoffer er inkluderet i Omnimin, OmniX og OmniVegan.

Knoglerne styrkes også gennem motion og en sund livsstil. Biosym Osteoform er registreret hos “vegetarsamfundet”

Biosym Osteoform er helt fri for animalske ingredienser og er registreret hos London Vegetarian Society. Vegetarisk Selskab er den ældste vegetariske organisation stiftet i 1847, som f.eks. giver ekspertinformation om ernæringsmæssige emner, taler og forsøger at oplyse folk om vigtigheden af ​​at vælge en vegetarisk livsstil. Biosym er stolte af denne registrering, som sikrer, at Biosym Osteoform er 100% vegetarisk.

 

Calcium, magnesium og D-vitamin giver sunde knogler

Det menneskelige skelet er en imponerende struktur, der giver støtte og beskyttelse til kroppens væv. Vores kroppe arbejder hårdt for at opretholde knoglernes sundhed i vores tidlige år og opnår typisk deres maksimale knoglemasse i 30-årsalderen. Hvis der ikke er blevet dannet nok knoglemasse i denne alder, eller hvis der opstår knogletab senere i livet, er der en reel risiko for at udvikle skrøbelige knogler.

Du kan støtte din knoglesundhed med en kombination af både kost og livsstil. De bedste måder at støtte dine knogler på er at dyrke vægtbærende motion, sikre, at din kost indeholder et sundt proteinindhold, undgå ekstreme diæter og sikre, at du nærer din krop ved regelmæssigt at få de rette mængder af de vigtigste næringsstoffer, der er nødvendige for at bevare sunde knogler.

Tre af disse vigtige næringsstoffer, der er kendt for at støtte knoglesundheden, er calcium, magnesium og vitamin D3, som hver især spiller en unik rolle. Derfor er en tablet med Calcium & Magnesium kombineret med D3-vitamin et godt valg. Calcium og D-vitamin bidrager begge til opretholdelse af normale knogler og tænder, og disse to næringsstoffer arbejder i synergi, da D-vitamin bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder samt bidrager til normal muskelfunktion og en reduktion af træthed og udmattelse.

 

Ingrediensliste

Calciumcarbonat, tricalciumcitrat, magnesiumcitrat, magnesiumcarbo­nat, magnesiumoxid, maltodextrin (majs), cholecalciferol udvundet af lanolin.

Konsistens­midler: Mikrokrystallinsk cellulose, croscarmellosenatrium, siliciumdioxid, stearinsyre, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer.

Overfladebehandlingsmidler: Hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, risstivelse.

 

Øvrig information

Vejledende pris:

120 tabletter kr. 141,-

360 tabletter kr. 309,-

Anbefalet dagsdosis voksne og børn fra 11 år: 2 tabletter.

Osteoform kan indtages af vegetarer.

Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

OBS: Osteoform findes også under navnet OmniKalk.

 

Varenummer/SKU: 5705380166326

Biosym Osteoform 20 mcg D-vitamin (120 kapsler) har varenummeret: 5705380166326

 

Supplerende information

I de videnskabelige studier nedenfor kan du læse mere om calcium, magnesium og D-vitamins rolle i forhold til vores helbred.

 

Medprice.dk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare