Equazen Chews / Eye Q Chews (60 – 360 kapsler)

SaveSavedRemoved 0

Equazen Chews er tyggekapsler med jordbærsmag, som er helt fri for både lugten og smagen af ​​fisk. Hvis du eller dit barn ikke kan lide at sluge kapsler, er Equazen Chews et oplagt valg.

Equazen Chews findes i 3 pakningsstørrelser med henholdsvis 60, 180 og 360 kapsler. Nedenfor finder du en prissammenligning af alle 3 pakningsstørrelser. Alle priserne er indhentet fra en række danske webshops, hvor du trygt kan handle.

 

Equazen Chews (Eye Q Chews) – 60 kapsler

 

Equazen Chews (Eye Q Chews) – 180 kapsler

 

Equazen Chews (Eye Q Chews) – 360 kapsler

Bemærk venligst at informationen i det følgende er udarbejdet med forbehold for den gældende lovgivning om anprisning af kosttilskud - læs evt. mere her

 

Baggrunden for at give børn fiskeolie

Er dit barns nysgerrige natur begyndt at vise sig? I stedet for blot at udforske alting fysisk, undrer de sig nu over, hvorfor tingene er, som de er. I denne fase af deres liv er det vigtigt at give deres hjerne det “brændstof”, den har brug for til at udvikle sig. Og essentielle fedtsyrer (EFA) er en afgørende del af dette. Tilføjelse af Equazen giver et EFA-tilskud, der kan være med til at give fordele i form af øget koncentration og forbedrede indlæringsevner.

På dette tidspunkt er dit barn måske også gået over fra Equazen's småbørnsvenlige flydende formulering og/eller foretrækker måske nu tyggekapsler, som stadig eliminerer behovet for at synke, og som måske får dem til at føle sig lidt mere voksne.

Equazen Chews indeholder alle de gennemprøvede ingredienser, som Equazen-serien giver, alt sammen i én velsmagende jordbærtyggetablet (fås i klare eller røde kapsler).

 

Hvad er Equazen Chews?

Equazen Chews er tyggelige kapsler, der smager som jordbær og er helt fri for lugten og smagen af ​​fisk. Hvis du eller dit barn ikke kan lide at sluge kapsler, er Equazen Chews det perfekte valg.

Kapslerne er nemme at tygge og takket være jordbærsmagen undgår du den ubehagelige eftersmag af fisk. Jordbærsmagen kommer fra en naturlig aroma lavet af røde bær, kirsebær, jordbær og solbær. Smags- og aromastoffet er fremstillet syntetisk, men så identisk med naturen som muligt.

Egenskaberne ved Equazen er blevet dokumenteret i mange år i kliniske undersøgelser publiceret i flere anerkendte tidsskrifter. En af fordelene ved forskning er, at et forskningsdokumenteret produkt kan garantere dets optagelse i kroppen, virker efter hensigten og er sikkert at indtage.

Fiskens smag og lugt fjernes ved en patenteret proces, der bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. Fremstillet under farmaceutisk tilsyn.

 

De vigtigste ingredienser i Equazen Chews

Equazen fiskeolie indeholder en unik sammensætning af flerumættede fedtsyrer EPA, DHA og GLA i forholdet 9:3:1. Equazen er en unik sammensætning med et videnskabeligt bevist forhold mellem EPA:DHA:GLA = 9:3:1, som har vist sig at bidrage til at forbedre de kognitive funktioner hos børn med indlæringsvanskeligheder.2 EPA, DHA og GLA spiller alle en vigtig rolle i hjernens udvikling. Denne forbindelse kaldes Kirunali olie eller Equabalance.

Omega-3 og Omega-6 er essentielle fedtsyrer, som er afgørende for et godt helbred. Da din krop ikke kan producere nogle af disse essentielle fedtsyrer, skal du få dem gennem kosten.

Fiskeolien er lavet af kød af ansjos, makrel og sardin. Keirun-olie kommer fra bæredygtigt fiskeri, og fiskene fanges på bestemte tidspunkter af året, hvor de spiser store mængder plankton og lige har gydet. På disse tider af året har kød naturligt en højere koncentration af omega-3 fedtsyren EPA end omega-3 fedtsyren DHA. Dette giver Equazen (Eye Q) fiskeolie en anden fedtsyresammensætning sammenlignet med andre olier presset fra større, federe fisk.

Indhold af DHA og EPA pr. daglig dosis (2 kapsler):

  • Fiskeolie: 813 mg
  • EPA (Eicosapentaensyre): 186 mg
  • DHA (Docosahexaensyre): 58 mg
  • Vitamin E: 3,6 mg

 

Anbefaling

Producenten anbefaler at kombinere Equazen og Flordis KeenMind – dette gælder både børn og voksne! Den anden aktive ingrediens i Flordis KeenMind, Bacopa monnieri, understøtter kognitive funktioner. Bacopa monnieri, også kaldet nådeurt, er en vigtig plante i traditionel ayurvedisk medicin.

 

Dosering

Dosis til børn over 3 år og voksne: 2 kapsler dagligt sammen med mad.

 

Startdosis

For de bedste resultater kan du starte med 2 kapsler 3 gange om dagen eller 3 kapsler 2 gange om dagen i 12 uger. Herefter kan dosis reduceres til 2 kapsler om dagen. Vi anbefaler at starte langsomt til børn, der ikke har fået fiskeolie før, da det er vores erfaring, at nogle børn kan få mavebesvær, når de starter med en høj dosis.

Equazen Chews er små kapsler, der kan tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer, så du behøver ikke spise den. Kapslerne kan skæres op og indholdet blandes med kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig opvarmes under madlavningen, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne. Mange børn er glade for Equazen Chews som en tyggekapsel, fordi den kan tygges og smager som jordbær.

 

Supplerende information

I de videnskabelige studier nedenfor kan du læse mere om fiskeolie og fedtsyrers vigtighed i forhold til helbredet.

Medprice.dk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare